presentation-image
Camera supraveghere wifi cu 5 antene
COD:CSW2600
105 lei
TRANSPORT GRATUIT LA PESTE 250 DE LEI
SATISFACTIE GARANTATA
RETUR GRATUIT IN 14 ZILE
  Vezi mai multe oferte >>  

Camera supraveghere wifi cu 5 antene este o camera moderna cu un semnal wifi puternic, este o camera de interior dotata cu lentila de 3.6 mm.

Aplicatia folosita poate fi descarcata pe pe telefon/tableta/calculator, Ea monitorizeaza in timp real si inregistreaza imagini cu sunet. 

Este ideala pentru a supraveghea interiorul locuintei, camera copilului, biroul, depozitul sau orice alta locatie.

Camera supraveghere wifi cu 5 antene este o camera ce poate fi plasata la interior pe tavan sau perete, cu ajutorul suportului de prindere (poate fi indreptata catre intrari, usi, treceri, geamuri etc. si are posibilitate de miscare de la distanta  (355 grd. orizontal si 120 grd vertical).

Ea e compatibila windows, Mac sau pentru sistemele Android si Apple iOS si poate filma pe timp de zi si pe timp noapte, 24 din 24 ore, fiind alimentata la priza de 220v cu adaptor. Imaginile se pot vizualiza in timp real pe telefon/ tableta/ calculator etc si are posibilitatea de a fi rotita sau inclinata pentru a vizualiza o anumita zona a camerei, holului, depozitului, magazinului etc. de la distanta. Este prevazuta cu 5 antene WiFi pentru o receptie maxima a semnalului de Internet. Camera se poate administra de pe telefonul mobil si poate fi accesata si de pe calculator/laptop sau de unde este instalata aplicatia.


  Vezi Ofertele de sezon >>  

Camera supraveghere wifi cu 5 antene permite ca in aplicatia dedicata sa se poata activa sunetul, deoarece camera este dotata cu un microfon si difuzor, asa ca poate fi folosita cu sistemul de intercom ca interfon.


Sunetul bidirecțional și calitatea excelenta a imaginii, va permit sa va conectati cu familia de la distanta.


Unul dintre atuurile camerei este faptul ca imaginea este clara atat ziua, cat si noaptea (cu ajutorul LED-urilor IR).


Aplicatiile pentru Android si Apple iOS se pot instala direct din Google Play, respectiv Apple Store sau direct din Google pentru calcularor.
105 lei
PRP: 370 lei
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai sus.
DISPONIBILITATE: In stoc
EAN: 5949327910621
ID OFERTA: r31755
Vandut si livrat de: MOMENTUM SHOP ONLINE S.R.L.
Nu mai sta pe ganduri

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare, pentru a vă oferi reclame sau conținut personalizat și pentru a ne analiza traficul. Făcând clic pe „Accept toate”, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.