Ceas pentru copii si slot SIM, functie GSM si GPRS!

Ceas pentru copii si slot SIM, functie GSM si GPRS!
Pret initial:
259 Lei
Discount:
62 %
 
99 Lei
 
Cumparate:
23
 
 
 


Garantia returului in 14 zile.

Descriere:

Acest dispozitiv poate fi folosit de copii incepand cu varsta de 4-5 ani.

 

Ce poate face copilul tau cu ceasul:

 

-vizualizare data si ora

-primire mesaje scrise si vocale

-trimitere sesaje vocale

-apelare numere din agenda

-apelare numere SOS in caz de urgenta, astfel: cand se apasa butonul de SOS, ceasul suna primul numar setat. Daca nu raspunde, suna automat numarul 2. Daca nu raspunde, suna automat numarul 3.

 

Ce poate face parintele cu aplicatia de telefon conectata la ceas:

 

-poate trimite catre copil mesaje scrise si vocale

-poate apela numarul din ceas pentru a discuta cu copilul

-poate primi apeluri de la copil

-poate vedea unde se afla ceasul pe harta, cu aproximatie de 100m

-poate vedea istoricul traiectoriei ceasului

-poate seta un perimetru in care sa se miste ceasul, iar daca este depasit, sa fie anuntat

-poate seta o alarma pe ceas

-poate seta o alarma care sa sune pe ceas, in cazul in care acesta a fost pierdut

-poate vizualiza in mesaje cand a primit apeluri SOS (data si ora)

-poate trimite premii catre copil, functie folosita ca un joc (premii reprezentate prin mesaj de tip inimioare, intre 1 si 99 inimioare)

 

Tot din aplicatie se seteaza:

 

-numerele de SOS ale ceasului

-frecventa de actualizare a locatie: la fiecare minut, la fiecare 10 minute, la fiecare ora

-functia “nu deranjati” ce poate fi setata cand parintele nu vrea sa primeasca mesaje (de ex. cand parintele este impreuna cu copilul si nu are nevoie sa fie monitorizat)

-alerta sms pentru a afla cand bacteria ceasului este slaba

-setare locatie telefon (ca sa vezi cat de departe esti tu fata de ceas)

-limba, data si ora (se poate seta limba romana si ora- penru Romania se seteaza GMT+3 si ceasul ia automat data si ora)

-agenda: aici poti seta 2 numere pe care copilul le poate apela, cand doreste

-oprirea dispozitivului

 

Alte caracteristici: 

-CPU: MTK2503,260 MHZ

-Display: 1.22 inch TFT Colorful display

-Sistem operare: MTK G

-Limba: romana, engleza, chineza

-Culoare: albastru sau roz

-Dimensiuni: 31 X 52 X 11.8mm

-Baterie interna: 400mAh Lithium-ion polymer  3.7V

-Boxa: 8Ω/0.5W speaker x 1

-Microfon incorporat hi-fi

-Cai comunicare: GSM,GPRS

-Curea Silicon

-Butoane: on/off, apeluri, SOS 

Termeni:

Va multumim pentru interesul acordat site-ului nostru, aceasta oferta se adreseaza tuturor clientilor din tara. Coletul va fi livrat in maxim 2-5 zile lucratoaredupa confirmarea telefonica de la plasarea comenzii 
Pentru mai multe oferte si pentru a cumula comenzile intr-un singur colet, va rugam sa dati click pe butonul: Ofertele acestui partener ce se regaseste sub pretul promotiei!

Produsele vin insotite de factura si garantie 24 luni.
Livrarea se face prin curier. 

GLS : National 18 lei fara km suplimentari. 
GLS : Bucuresti 18 lei

 
Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract(comanda = contract la distanta), inregistrand o cerere de retur.
Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.
Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail.
Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii (daca produsul a venit defect), cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala (transfer bancar), cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.
Expediati produsele prin curier sau posta romana la adresa Str. Nitu Vasile nr.51 Bucuresti fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.
Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.
Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.
Pentru returnarea produselor comercializate, ne puteti contacta telefonic la numarul de pe factura
Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.