presentation-image
Centura reglabila realizata din neopren
COD:CRF2093
44 lei
TRANSPORT GRATUIT LA PESTE 250 DE LEI
SATISFACTIE GARANTATA
RETUR GRATUIT IN 14 ZILE
  Vezi mai multe oferte >>  

Vrei sa slabesti si ai nevoie de ajutor si de produse adiacente, care sa te ajute in timpul procesului? Centura pentru abdomen, din neopren, este aliatul perfect pentru obiectivul dumneavoastra!  Ea retine caldura corpului, pentru a stimula fluxul sangvin si pentru a accelera vindecarea. si sustine de-a lungul coloanei vertebrale si a regiunii lombare inferioare, pentru a oferi stabilitate celor care sufera de dureri de spate. 


Beneficii:
- Centura din neopren pentru slabit este folosita pentru a ajuta la indepartarea excesului de apa si de greutate din regiunea abdomenului, dar si pentru sustinerea abdomenului, ca un efect de ridicare.
- Aceasta se aseaza in zona taliei si este purtata atunci cand faceti exercitii, sau chiar si atunci cand va ocupati de treburile zilnice.
- Absoarbe caldura din abdomen, ca un efect de sauna, se transforma apoi in transpiratie, eliminand astfel stratul excesiv de apa din tesuturi.
- Centura de sustinere a spatelui este unisex si poate fi folosita pentru: suport postoperator, sustinere hernie abdominala, nefroptoza, pentru a promova o buna postura
- Aceasta centura ofera caldura, sprijin si compresie spatelui inferior si imbunatateste flexibilitatea.





  Vezi Ofertele de sezon >>  

Marimi:

- 5 fermoare ce regleaza marimile

S (64-72cm)
M (70-78cm)
L (76-85cm)
XL(85cm-110cm)

Dimensiune totala:

Lungime 110 cm

Latime 23 cm.

44 lei
PRP: 78 lei
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai sus.
DISPONIBILITATE: In stoc
EAN: 8717548207977
ID OFERTA: r25316
Vandut de: ONE MARKET ONLINE SRL
(Vezi toate ofertele acestui furnizor)
Nu mai sta pe ganduri

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare, pentru a vă oferi reclame sau conținut personalizat și pentru a ne analiza traficul. Făcând clic pe „Accept toate”, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.