Instalatie brad Solar Garden cu panou solar, 100 LED-uri cu lumina multicolora, 11.9 m, exterior

Pret initial:
109 Lei
Discount:
46 %
 
59 Lei
 
Cumparate:
26
 
 
 


Garantia returului in 14 zile.

Descriere:

Instalatia Hoff este prevazuta cu 100 LED-uri multicolorepanou solar 2v80mA si acumulator 600 mAh NI-MH. Cablul instalatiei are lungimea de 11.9 metri, iar cablul de alimentare verde are lungimea de 2 metri.

In perioada sarbatorilor de iarna instalatia are un rol deosebit de important pentru iluminarea locuintei, intrucat realizeaza un mediu ambiental primitor si calduros. Astfel, culoarea LED-urilor si numarul total de surse de iluminat sunt caracteristici care influenteaza aspectul final al acesteia.

Instalatia de la Hoff are gradul de protectie IP44, se poate utiliza in interior si exterior si are distanta intre LED-uri de 5 cm. LED-urile sunt proiectate pentru o durata mare de functionare si nu pot fi inlocuite.

Termeni:

Va multumim pentru interesul acordat site-ului nostru, aceasta oferta se adreseaza tuturor clientilor din tara. Coletul va fi livrat in maxim 4-5 zile lucratoare dupa confirmarea telefonica de la plasarea comenzii 
Pentru mai multe oferte si pentru a cumula comenzile intr-un singur colet, va rugam sa dati click pe butonul: Ofertele acestui partener ce se regaseste sub pretul promotiei!

Produsele vin insotite de factura si garantie 24 luni.

Livrarea se face prin: 
-Gls: National 18 lei fara km suplimentari.