Lanterna Tac Light Elite cu 5 module de lumina

Pret initial:
99 Lei
Discount:
51 %
 
49 Lei
 
Cumparate:
22
 
 
Vandut de:
LOVE N MAGIC
 


Garantia returului in 14 zile.

Descriere:

Lanterna este fabricata din aluminiu si poate rezista la temperaturi extreme.
Este rezistenta la apa si soc.
Moduri: luminozitate ridicata.
Luminozitate medie; luminozitate scazuta; Strob (intermitent intermitent); SOS (semnal de urgenta)
Functionalitate: functie de integrare incorporata, inalta performanta, cu 40X mai luminoase decat lanterna dvs. obisnuita, fascicol atomic (vizibilitate 5 mile marine)

Portabila: 5,4 inchi L x 1,6 inci latime.
Lanterna este suficient de mica pentru a incapea in buzunar, geanta de mana sau in compartimentul pentru masina, astfel incat sa o puteti lua cu dvs. oriunde, oricand.
Eficienta energetica: prietenoasa cu mediul, eficienta din punct de vedere al costurilor.
Rezistenta de peste 100.000 de ore
Flux Luminos 6000k

Termeni:

Pentru mai multe oferte si pentru a cumula comenzile intr-un singur colet, va rugam sa dati click pe butonul: Vandut de Love’n Magic SRL ce se regaseste sub butonul: Adauga in cos.

Livrare:

- 17 lei - costul de livrare national prin GLS

- 8 lei - costul de livrare in Bucuresti si zonele limitrofe prin Bookurier (Otopeni, Pipera, Voluntari, Pantelimon, Dobroiesti, Popesti-Leordeni, Magurele, Bragadiru, Chiajna, Mogosoaia, Chitila, Buftea, Dudu si Rosu) pentru primele 2 kilograme, dupa care se va adauga 1 Leu/kg.

- timpul estimat de livrare este de 2-3 zile lucratoare.

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Va recomandam pastrarea ambalajului original pentru protejarea integritatii produselor.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 30 de zile calendaristice de la data primirii produsului vandut. Returul produselor se poate face doar prin expedierea produselor la o adresa ce va fi indicata de catre vanzator.

Suma de bani aferenta produselor returnate se va restitui ulterior verificarii produselor, dupa stabilirea de comun acord a modalitatii de restituire sau conform procedurilor legale.

Coletele care sunt trimise cu ramburs (sistem de expediere conform caruia destinatarul este obligat, la primire, sa achite expeditorului contravaloarea aferenta) nu sunt acceptate.

Garantia standard este de 30 de zile pentru vicii de fabricatie. Produsele ce beneficiaza de garantia producatorului vor contine in descriere aceasta informatie.