Masina de curatat mere si taiat in spirala

Pret initial:
109 Lei
Discount:
41 %
 
64 Lei
 
Cumparate:
22
 
 
Vandut de:
LOVE N MAGIC
 


Garantia returului in 14 zile.

Descriere:

Un aparat extrem de eficient si rapid pentru curatarea merelor.

Cu ajutorul acestui dispozitiv pentru curatat mere va veti accesoriza bucataria complet si nu numai. De acum inainte veti oferi preparatelor un nou aspect, o adevarata opera de arta. Dispunand de ustensile realizate din otel inoxidabil, acest aparat confera o utilizare de lunga durata si o intretinere extrem de usoara.

Datorita faptului ca aparatul este dotat cu ventuza, acest lucru ii confera o stabilitate excelenta. Curatatorul puternic, din otel, va curata marul in cateva momente, cu doar cateva rotiri a manivelei. Astfel veti obtine un mar complet lipsit de coaja acestuia.

Specificatii masina de curatat mere:

  • Corp robust acoperit cu fonta emailata
  • Accesorii din otel inoxidabil de inalta calitate, reglabile si interschimbabile
  • Baza de aspirare dotata cu ventuza, extrem de puternica si ofera o stabilitate excelenta

Pachetul contine:

  • Masina Core Slice Peel
  • Manual de utilizare
  • 3 gheare unde se fixeaza marul
  • Accesoriul de curatare a marului
  • Surubul ce confera rotirea manivelei

Termeni:

Pentru mai multe oferte si pentru a cumula comenzile intr-un singur colet, va rugam sa dati click pe butonul: Vandut de Love’n Magic SRL ce se regaseste sub butonul: Adauga in cos.

Livrare:

- 17 lei - costul de livrare national prin GLS

- 8 lei - costul de livrare in Bucuresti si zonele limitrofe prin Bookurier (Otopeni, Pipera, Voluntari, Pantelimon, Dobroiesti, Popesti-Leordeni, Magurele, Bragadiru, Chiajna, Mogosoaia, Chitila, Buftea, Dudu si Rosu) pentru primele 2 kilograme, dupa care se va adauga 1 Leu/kg.

- timpul estimat de livrare este de 2-3 zile lucratoare.

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Va recomandam pastrarea ambalajului original pentru protejarea integritatii produselor.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 30 de zile calendaristice de la data primirii produsului vandut. Returul produselor se poate face doar prin expedierea produselor la o adresa ce va fi indicata de catre vanzator.

Suma de bani aferenta produselor returnate se va restitui ulterior verificarii produselor, dupa stabilirea de comun acord a modalitatii de restituire sau conform procedurilor legale.

Coletele care sunt trimise cu ramburs (sistem de expediere conform caruia destinatarul este obligat, la primire, sa achite expeditorului contravaloarea aferenta) nu sunt acceptate.

Garantia standard este de 30 de zile pentru vicii de fabricatie. Produsele ce beneficiaza de garantia producatorului vor contine in descriere aceasta informatie.