Moon Lamp 3D – Lampa Luna LED Portabila

Pret initial:
159 Lei
Discount:
44 %
 
89 Lei
 
Cumparate:
23
 
 
Vandut de:
LOVE N MAGIC
 


Garantia returului in 14 zile.

Descriere:

Aceasta lampa de veghe este o reprezentare 3D a Lunii, ce va ilumina si relaxa atmosfera din incaperea sau imprejurimile dumneavoastra

Moon Lamp este realizata prin tehnologie 3D PRINTING, incercand sa redea aspectul real al lunii.

Puteti regla atat intensitatea luminoasa a lampii, cat si nuanta: alb cald sau alb rece.

Suportul elegant este realizat din lemn este elegant si completeaza fericit designul lampii. Il asamblati dumneavoastra in cateva secunde.

Luna se incarca cu ajutorul cablului USB din pachet. O puteti incarca fie la priza telefonului, la laptop sau chiar la bateria dumneavoastra externa.

Caracteristici:

  • dimensiuni luna cca 15 cm
  • timp de incarcare: 3 – 4 ore
  • timp de lucru: 3 – 6 ore
  • cablu USB
  • capacitate baterie 500 mAh

Termeni:

Pentru mai multe oferte si pentru a cumula comenzile intr-un singur colet, va rugam sa dati click pe butonul: Vandut de Love’n Magic SRL ce se regaseste sub butonul: Adauga in cos.

Livrare:

- 17 lei - costul de livrare national prin GLS

- 8 lei - costul de livrare in Bucuresti si zonele limitrofe prin Bookurier (Otopeni, Pipera, Voluntari, Pantelimon, Dobroiesti, Popesti-Leordeni, Magurele, Bragadiru, Chiajna, Mogosoaia, Chitila, Buftea, Dudu si Rosu) pentru primele 2 kilograme, dupa care se va adauga 1 Leu/kg.

- timpul estimat de livrare este de 2-3 zile lucratoare.

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Va recomandam pastrarea ambalajului original pentru protejarea integritatii produselor.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 30 de zile calendaristice de la data primirii produsului vandut. Returul produselor se poate face doar prin expedierea produselor la o adresa ce va fi indicata de catre vanzator.

Suma de bani aferenta produselor returnate se va restitui ulterior verificarii produselor, dupa stabilirea de comun acord a modalitatii de restituire sau conform procedurilor legale.

Coletele care sunt trimise cu ramburs (sistem de expediere conform caruia destinatarul este obligat, la primire, sa achite expeditorului contravaloarea aferenta) nu sunt acceptate.

Garantia standard este de 30 de zile pentru vicii de fabricatie. Produsele ce beneficiaza de garantia producatorului vor contine in descriere aceasta informatie.