presentation-image
Aparat impotriva gandacilor si rozatoarelor
COD:AIG1082
73% DISCOUNT!
32 lei
TRANSPORT GRATUIT LA PESTE 250 DE LEI
SATISFACTIE GARANTATA
RETUR GRATUIT IN 14 ZILE
  Vezi mai multe oferte >>  

Cum functioneaza:

Aparatul emite unde electromagnetice si ultrasunete odata introdus in priza. Aceste unde electromagnetice vor parcurge intreaga instalatie electrica a casei, si vor crea un camp electromagnetic ce va afecta sistemul nervos al gandacilor si rozatoarelor ce se ascund in pereti, tocurile ferestrelor si usilor.

Actiune:

Aparatul anti daunatori va incepe sa emita unde electromagnetice si ultrasunete imediat ce a fost introdus in priza. Totusi, disparitia daunatorilor poate aparea intr-un interval de pana la 20 de zile, timp in care veti observa o crestere a activitatii acestora.

Aveti in vedere faptul ca puii, ouale sau larvele pe care daunatorii le pot lasa in urma atunci cand parasesc locuinta dvs. nu vor fi afectate de aparat, intrucat sistemul lor nervos li se dezvolta dupa cateva saptamani. Recomandam sa lasati aparatul in priza pe toata durata anului, pentru o protectie maxima. Consumul este nesesizabil, in schimb dumneavoastra si familia dumneavoastra va veti bucura de un camin curat, lipsit de gandaci, soareci, sobolani si alte rozatoare si insecte.

Specificatii tehnice:

Alimentare: 90V - 230v- 60Hz.

Suprafata acoperita: maxim 300 m

  Vezi Ofertele de sezon >>  

Specificatii tehnice:

Alimentare: 90V - 230v- 60Hz.

Suprafata acoperita: maxim 300 m

32 lei
120 lei
DISPONIBILITATE: In stoc
EAN: 0084586250059
ID OFERTA: r25568
Vandut de: ONE MARKET ONLINE SRL
(Vezi toate ofertele acestui furnizor)
Nu mai sta pe ganduri