Set 2 genti frigorifice, 24 litri + 7 litri

Set 2 genti frigorifice, 24 litri + 7 litri
Pret initial:
99 Lei
Discount:
40 %
 
59 Lei
 
Cumparate:
22
 
 
Vandut de:
LOVE N MAGIC
 


Garantia returului in 14 zile.

Descriere:

Set 2 genti frigorifice, 24 litri + 7 litri

Sunt doua genti practice si utile, care pastreaza prospetimea alimentelor pe care dorim sa le luam cu noi la iarba verde, in camping sau in calatorii. Au un design dragut si sunt usor de transportat.

Caracteristici:

  • recomandate pentru transportul si depozitarea bauturilor si produselor alimentare
  • capacitate: 1 geanta de 24 l si 1 geanta de 7 l
  • curea de umar ajustabila
  • compartiment intern termoizolant incapator
  • design realizat in culori vesele
  • utilizare: cumparaturi, plaja parc sau picnic
  • CULORI DISPONIBILE: IN FUNCTIE DE STOCUL FURNIZORULUI

Termeni:

Pentru mai multe oferte si pentru a cumula comenzile intr-un singur colet, va rugam sa dati click pe butonul: Vandut de Love’n Magic SRL ce se regaseste sub butonul: Adauga in cos.

Livrare:

- 17 lei - costul de livrare national prin GLS

- 8 lei - costul de livrare in Bucuresti si zonele limitrofe prin Bookurier (Otopeni, Pipera, Voluntari, Pantelimon, Dobroiesti, Popesti-Leordeni, Magurele, Bragadiru, Chiajna, Mogosoaia, Chitila, Buftea, Dudu si Rosu) pentru primele 2 kilograme, dupa care se va adauga 1 Leu/kg.

- timpul estimat de livrare este de 2-3 zile lucratoare.

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Va recomandam pastrarea ambalajului original pentru protejarea integritatii produselor.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 30 de zile calendaristice de la data primirii produsului vandut. Returul produselor se poate face doar prin expedierea produselor la o adresa ce va fi indicata de catre vanzator.

Suma de bani aferenta produselor returnate se va restitui ulterior verificarii produselor, dupa stabilirea de comun acord a modalitatii de restituire sau conform procedurilor legale.

Coletele care sunt trimise cu ramburs (sistem de expediere conform caruia destinatarul este obligat, la primire, sa achite expeditorului contravaloarea aferenta) nu sunt acceptate.

Garantia standard este de 30 de zile pentru vicii de fabricatie. Produsele ce beneficiaza de garantia producatorului vor contine in descriere aceasta informatie.