Set 2 scaune pliante pentru camping

Pret initial:
799 Lei
Discount:
56 %
 
349 Lei
 
Cumparate:
22
 
 
Vandut de:
LOVE N MAGIC
 


Garantia returului in 14 zile.

Descriere:

Setul este format din 2 scaune ajustabile cu care va puteti relaxa perfect. Avand dimensiuni generoase, ele sunt practice si foarte confortabile. Pot fi utilizate atat acasa (pe terasa sau in gradina), dar si la plaja si camping. Scaunele sunt extrem de rezistente si usor de depozitat, atat in casa, cat si in masina.
Caracteristici set 2 scaune pliante pentru camping:
  • Dimensiuni: 177 x 65 x 112 cm
  • Sarcina maxima: 120 kg
  • Suport cu bare din otel
  • Greutate/scaun: 7 kg
  • Culori: diverse nuante de maro, conform stoc furnizor
  • Setul de 2 scaune este ambalat intr-o cutie cartonata.
ATENTIE: COLETUL ARE O GREUTATE DE 14 KG!

Termeni:

Pentru mai multe oferte si pentru a cumula comenzile intr-un singur colet, va rugam sa dati click pe butonul: Vandut de Love’n Magic SRL ce se regaseste sub butonul: Adauga in cos.

Livrare:

- 17 lei - costul de livrare national prin GLS

- 8 lei - costul de livrare in Bucuresti si zonele limitrofe prin Bookurier (Otopeni, Pipera, Voluntari, Pantelimon, Dobroiesti, Popesti-Leordeni, Magurele, Bragadiru, Chiajna, Mogosoaia, Chitila, Buftea, Dudu si Rosu) pentru primele 2 kilograme, dupa care se va adauga 1 Leu/kg.

- timpul estimat de livrare este de 2-3 zile lucratoare.

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Va recomandam pastrarea ambalajului original pentru protejarea integritatii produselor.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 30 de zile calendaristice de la data primirii produsului vandut. Returul produselor se poate face doar prin expedierea produselor la o adresa ce va fi indicata de catre vanzator.

Suma de bani aferenta produselor returnate se va restitui ulterior verificarii produselor, dupa stabilirea de comun acord a modalitatii de restituire sau conform procedurilor legale.

Coletele care sunt trimise cu ramburs (sistem de expediere conform caruia destinatarul este obligat, la primire, sa achite expeditorului contravaloarea aferenta) nu sunt acceptate.

Garantia standard este de 30 de zile pentru vicii de fabricatie. Produsele ce beneficiaza de garantia producatorului vor contine in descriere aceasta informatie.